Разчитайте на футболни прогнози, за да печелите

Определено занимание, от което изкарвате пари, може да бъде много приятно и интересно, особено ако става въпрос за футбол. Футболни прогнози се правят от много дълго време, но да започнете да изкарвате много добри пари от тях трябва наистина да разчитате на начина, по който залагате, а не късмет и случайност.

Няма нищо странно в това, че математиката заема не малка част от правенето на един качествен залог. Напротив, тя е задължителен компонент наред с познаването същността на различните типове залози като 1X2 прогноза краен резултат, под/над голове, корнери-прогнози, хендикап и др.
Полезна информация относно представянето на отборите, статистически данни за отбелязани голове и какво представляват различните типове залагания и как да извлечете максимума от тях ще намерите на страницата за футболни прогнози bg.mybets.eu . И когато казваме полезна информация имаме предвид точно такава, а не „хвърляне на прах в очите“ с цел приемане на повече залози от желаещи да направят своя прогноза.
Когато, например, правите 1X2 прогноза краен резултат, трябва да сте наясно с правилата на залога, за да останете с попарени очаквания.

При такъв залог възможностите, по които можете да направите предположение за краен резултат са три:
1- печели отборът домакина
2- печели гостуващият отбор
X-срещата завършва на равно

 Разчитайте на футболни прогнози, за да печелите

Но при всички от тези възможности, трябва да знаете, че вашата прогноза се отнася за резултата в края на редовните полувремена(в края на 90-тата минута) и не се влияе от промени следствие на дузпи и продължения. Това е начинът, по който работят повечето букмейкъри с подобен тип залози.

Що се отнася до изчисленията на това какъв процент печалба получавате при направени залози, можете да използвате следната формула:
((Печалба – Инветицията) / Инвестицията) * 100. Например, ако сте заложили 250 лв и сте спечелили 390 лв, то вашето изчисление би изглеждало по следния начин: ((390-250)/250)*100= (140/250)*100= 56%

За изчисляване на печалбата обаче трябва да сте наясно какъв тип прогноза правите и какъв е коефициентът. За тази и още полезна информация не се колебайте да посетите bg.mybets.eu- всичко за настоящите футболни прогнози и залагания на едно място!